Predavači

1. Dr.sc. Rhodri Lloyd, Wales, Ujedinjeno Kraljevstvo
Trenutno viši predavač i ravnatelj edukacijskog programa za Kondicijski trening, rehabilitaciju i masažu pri Sveučilištu Metropolitan u Cardiffu. Član je Udruge kondicijskih trenera Ujedinjenog kraljevstva (UKSCA) i Američke udruge kondicijskih trenera (NSCA) u kojima vodi programe za trening mladih; savjetnik je za dugoročnu sportsku pripremu profesionalnih sportskih organizacija uključujući Irski ragbijaški savez i Britanski teniski savez.

2. Doc.dr.sc. Igor Borić, dr.med., Hrvatska
Afirmirani ekspert u području muskuloskeletne radiologije pri Kliničkom bolničkom centru Zagreb, Klinici za dječje bolesti u Zagrebu „Klaićeva“, Kliničkom bolničkom centru „Sestre milosrdnice“ u Zagrebu te Specijalnoj bolnici Sv. Katarina; docent na Katedri za radiologiju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Splitu; Predsjednik je zdravstvene komisije Hrvatskog saveza hokeja na ledu.

3. Tomislav Vlahović, dr. med., spec. opći kirurg - plastični kirurg, Hrvatska
Liječnik Klinike za traumatologiju, KBC „Sestre milosrdnice“i dugogodišnji liječnik Hrvatske nogometne reprezentacije i Bojan Radanović, viši fizioterapeut, Hrvatska Dugogodišnji fizioterapeut Hrvatske nogometne reprezentacije.

4. Nenad Njaradi, dipl. trener, Srbija
Vrhunski kondicijski trener s dugotrajnim iskustvom rada u vrhunskom rukometu; višegodišnji suradnik Kineziološkog fakulteta i Studijskog centra za izobrazbu trenera u Zagrebu; trenutno kondicijski trener Iranske rukometne reprezentacije.

5. Saša Bašćevan, prof.
Vanjski suradnik Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te kondicijski trener, stručnjak u području rehabilitacije sportskih ozljeda pri Poliklinici „Patela“ i Damir Hudetz, dr. med., Hrvatska Specijalist ortopedije s bogatim međunarodnim iskustvom iz područja sportske i ortopedske traumatologije; docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Osijeku; specijalist ortopedije u Specijalnoj bolnici sv. Katarina.

6. Prof.dr.sc. Igor Jukić, Hrvatska
Osnivač i Predsjednik Udruge kondicijskih trenera Hrvatske; Redoviti profesor na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu i vrhunski kondicijski trener u brojnim sportovima, ponajviše sportskim igrama kao što su košarka i nogomet; dugogodišnji trener Ivice Olića i Mirka Filipovića te, donedavno, kondicijski trener Hrvatske nogometne reprezentacije.